Foredrag Palmer i haven

Hvordan får I succes med palmedyrkning på friland?

Jeg fortæller om palmernes historie i Danmark, deres vækstform og blomstring, samt om de helt specielle krav de mest kuldetålende stiller for, at kunne klare sig her. Jeg fortæller min historie som iværksætter, og inddrager også en række andre eksotiske planter som jeg har erfaring med. 

Jeg holder desuden af en dialog, hvor I kan fortælle hvad I arbejder med, og de vigtigste erfaringer I har gjort. Alle planter er spændende, når en passioneret haveejer fortæller.

De fleste foredrag har jeg holdt for havekredse, foreninger, firmaer og lignende. Foredraget varer normalt 90 min inkl. en pause af ca. 15 minutters varighed. Jeg lægger vægt på en flot, lærerig og sjov aften med jer. 

Foto: Magnolia grandiflora goliath hos Frilandspalmer. Tidlige arter af magnolier og åkander er en del af palmernes stamtræ. 

Foredrag Klimaforandringer

Klimaforandringerne gør mere for mulighederne med eksotiske planter end du forestiller dig. Jeg har fulgt klimaforandringerne siden 80`erne og skrevet speciale om klimaforandringer på gletschere i Nordnorge. Dette foredrag giver dig indsigt i de markante forandringer som sker med Danmarks vejr, og de muligheder og udfordringer ændringerne giver os som haveejere. Foredraget kan også kombineres med palmeforedraget.