Foredrag 3: Byg hus på landet

Det er i dag igen blevet populært at flytte fra by til land, og med realiseringen af drømmen følger masser af plads, frisk luft, egen have og meget, meget mere.

Der er ikke to historier som er ens, når det gælder husbyggeri, men man kan lære meget ved at hører om andres erfaringer hvis man selv går med drømmen.

Dette foredrag omhandler vores rejse. Fra salg af vores rækkehus, hvor vi havde levet 4 mennesker på 87m2 gennem 13 år i Aarhus. Om at bo til leje mens byggeriet stod på, og om at søge tre forskellige banker før drømmen kunne realiseres. Om at vælge grund på landet, som i vores tilfælde blev en ældre dames baghave. Om valg af byggefirma, byggeprocessen og de mange oplevelser og tanker man gør sig i den proces. Om at flytte ind og opleve stilheden på landet efter 48 år som bymenneske. Og slutteligt - hvad 5 år på landet har gjort ved os som mennesker. Det er ikke så helt lidt, og det kan kun anbefales.

Foredraget er desuden spækket med gode råd, ideer, udfordringer, økonomi og meget andet. Med foredraget håber jeg endnu flere får mod på at realisere den fantastiske livsrejse det er, at ændre sit liv i retning af naturoplevelser og sommeraftener med solnedgang på terrassen, mens fuglene synger og vinden suser i de gamle træer.

Pris for foredrag: Den taler vi om.

Kontakt frilandspalmer for yderligere oplysninger.