12. marts 2015. Væksten begynder i nogle varme solrige dage midt i marts. Fremvæksten af nye blade hæmmes senere af rodbeskæring, og de nye blade bliver blege og viftestivheden reduceres. Palmen producerer blot en vifte inden flytningen, og yderligere en i september - oktober.

12. juni 2015. Palmen er blevet flyttet til sin nye plads

27. juli 2015. Stadig ingen vækst, men palmen ser ud til at trives.

Palmen kom særdeles godt igennem den milde vinter. Med 22 måneder i træk, der var varmere end den gældende klimanormal, var det om ikke andet godt for palmer i Danmark. Palmen blev flyttet den 12. juni. Rodbeskæringen før flytningen fik kun ringe betydning for blomstringen, der blev den hidtil kraftigste med 10 stande. Derimod sås en kraftig reduktion i fremvæksten af nye blade, og, efter flytningen gik væksten helt i stå i over 2 måneder. I september kunne jeg med sikkerhed konstaterer en ganske svag vækst, og dermed konkluderer at palmen overlevede flytningen. 2 vifter blev det til i denne sæson.

9. juni 2015. Palmen fotograferet under blomstringen. 

2. juli 2015. Trivsel men ingen vækst.

19. september 2015. Der skulle gå 3 måneder før jeg med sikkerhed kunne spore vækst, og dermed konstaterer, at palmen overlevede flytningen.